ELECTRONICS
New
  • New
  • Featured
  • Top Sellers

Kalorifer Becker PTC 3000W

33.00
Kalorifer elektrik nga brendi Becker. Fuqia e tij është 1000 w - 3000w, volum nxehtësie.

Nxemëse Becker QH 160 AS

15.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ventilatorë, rregullues nxehtësie 12, nderprerës sigurie dhe rezervuar uji për lagështi

Nxemëse Becker QT62

17.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia: 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ventilatorë, rregullues nxehtësie 1/2, ndërprerës sigurie dhe rezervuar uji për lagështi.

Nxemëse Becker QT81

30.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ndërprerës sigurie, rezervuar uji për lagështi.

Nxemëse, BECKER – 2000W

22.00
Nxemëse për ngrohje INFRARED 2500W. Posedon termostat me të cilin mund ta ulni apo ta rritni temperaturën ashtu si dëshironi ju

9 Nxemëse panel Becker PN2000

42.00
Nxemëse elektrike panel. Fuqia 1000-2000W, 2 tuba ngrohës, volum nxehtësie, mundësi montimi në muri 42.00

Nxemëse kalorifer Becker FH04, me rrymë

9.90
Nxemëse kalorifer Becker FH04, me rrymë Nxemëse kalorifer nga brendi Becker FH04, me rrymë. Fuqia: 2000 wat Ventilatorë Rregullim nxehtësie 1/2/3  

Nxemëse kalorifer Becker FH05, me rrymë

17.00
Nxemëse kalorifer nga brendi Becker FH05, me rrymë. Fuqia: 2000 wat. Ventilatorë. Rregullues nxehtësie 1/2/3.
ELECTRONICS
New
  • New
  • FEATURED
  • SALES

Kalorifer Becker PTC 3000W

33.00
Kalorifer elektrik nga brendi Becker. Fuqia e tij është 1000 w - 3000w, volum nxehtësie.

Nxemëse Becker QH 160 AS

15.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ventilatorë, rregullues nxehtësie 12, nderprerës sigurie dhe rezervuar uji për lagështi

Nxemëse Becker QT62

17.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia: 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ventilatorë, rregullues nxehtësie 1/2, ndërprerës sigurie dhe rezervuar uji për lagështi.

Nxemëse Becker QT81

30.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ndërprerës sigurie, rezervuar uji për lagështi.

Nxemëse, BECKER – 2000W

22.00
Nxemëse për ngrohje INFRARED 2500W. Posedon termostat me të cilin mund ta ulni apo ta rritni temperaturën ashtu si dëshironi ju

9 Nxemëse panel Becker PN2000

42.00
Nxemëse elektrike panel. Fuqia 1000-2000W, 2 tuba ngrohës, volum nxehtësie, mundësi montimi në muri 42.00
GAMING COLLECTION

Sony Playstation 4 Dualshok Controller

INNOVATIVE GADGETS

OUR PARTNERS

Vitra
Versace
UBIQUITI NETWORKS
Princ Caffe
Podravka
MIKROTIK
Magisso
Louis Poulsen
Lambario