Po shfaqet 1–15 nga 19 përfundime gjithsej

Show sidebar

çoko Krem dhe Shkopinjë, Gurmex, 40 gr.

0.25
 • çoko Krem dhe Shkopinjë
 • vlerat ushqyese për 100 gr:
 •   Energji: 533 kcal  
 • Yndyrë: 34 gr  
 • Karbohidrate: 42 gr  
 • Proteina: 5.5 gr

çoko Krem, Lajthi & Kakao, Eurocrem, 1 Kg..

4.10
 • çoko krem me lajthi, kakao dhe qumësht
 • Përbërësit: sheqer, vaj luledielli, vaj palme i hidrogjenizuar, qumësht pluur 10%, kakao pluhur me përmbajtje të reduktuar të yndyrës së kakaos 4 %, lajthi 3%, hirrë pluhur, emuglator: lecitin soje dhe aromë.

çoko Krem, Lajthi & Kakao, Eurocrem, 500 Gr

2.20
 • çoko krem me lajthi, kakao dhe qumësht
 • Përbërësit: sheqer, vaj luledielli, vaj palme i hidrogjenizuar, qumësht pluur 10%, kakao pluhur me përmbajtje të reduktuar të yndyrës së kakaos 4 %, lajthi 3%, hirrë pluhur, emuglator: lecitin soje dhe aromë.

Krem Lajthie dhe Kakao, Nutella, 1Kg.

7.60
 • Përbërësit: sheqer,vaj palme, lajthi, qumësht pluhur i skremuar, kakao pluhur me yndyrna të reduktuara,

Krem Lajthie dhe Kakao, Nutella, 750 gr.

5.60
 • Krem Lajthie dhe Kakao
 • Përbërësit: sheqer,vaj palme, lajthi, qumësht pluhur i skremuar, kakao pluhur me yndyrna të reduktuara,
 • Preferohet të ruhet ne vend të thatë, dhe në temperaturë rreth 20 C.