WOOCOMMERCE

PRODUCTS ON SALE

Products with sale prices

Nxemëse Becker QT62

17.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia: 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ventilatorë, rregullues nxehtësie 1/2, ndërprerës sigurie dhe rezervuar uji për lagështi.

Peter Mega Lux 3Dl.urcbk

570.00
PETER MEGA LUX 3DL/URCBK/M3159GSZT

Big King II lux 3dl.rec

490.00
Big King II lux 3dl.rec , ngjyra e zeze , shiqo foton e pare

JBL E55BT

110.00
Jetëgjatësia e baterisë deri në 20 orë Shijoni një ditë të tërë ose më shumë audio pa tel pa pasur nevojë të lidhni kufjet tuaja për t'u ngarkuar.