Po shfaqet 1–15 nga 20 përfundime gjithsej

9 Nxemëse panel Becker PN2000

42.00
Nxemëse elektrike panel. Fuqia 1000-2000W, 2 tuba ngrohës, volum nxehtësie, mundësi montimi në muri 42.00

Kalorifer Becker PTC 2000W

23.00
Kalorifer elektrik nga brendi Becker. Fuqia e tij është 1000 w - 2000w, volum nxehtësie.

Kalorifer Becker PTC 3000W

33.00
Kalorifer elektrik nga brendi Becker. Fuqia e tij është 1000 w - 3000w, volum nxehtësie.

Nxemëse Becker QH 160 AS

15.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ventilatorë, rregullues nxehtësie 12, nderprerës sigurie dhe rezervuar uji për lagështi

Nxemëse Becker QT55

29.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia: 1600 wat, 4 tuba ngrohës+ 2 tuba lartë, ventilator opsional, ndërprerës sigurie.

Nxemëse Becker QT62

17.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia: 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ventilatorë, rregullues nxehtësie 1/2, ndërprerës sigurie dhe rezervuar uji për lagështi.

Nxemëse Becker QT81

30.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia 1600 wat, 4 tuba ngrohës, ndërprerës sigurie, rezervuar uji për lagështi.

Nxemëse Becker QT83

Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia: 2000 wat, 4 tuba ngrohës, ndërprerës sigurie, rezervuar uji për lagështi

Nxemëse Becker QT85

31.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia: 1600 wat 220-240v 50/60Hz, 2 tuba ngrohës + 2 tub lartë. Ventilatorë opsional, ndërprerës sigurie.

Nxemëse Becker QT86

30.00
Nxemëse elektrike (trion) nga brendi Becker. Fuqia: 1600 wat 220-240v 50/60Hz, 3 tuba ngrohës + 2 tuba lartë. Ventilatorë opsional, ndërprerës sigurie.

Nxemëse kalorifer Becker FH04, me rrymë

9.90
Nxemëse kalorifer Becker FH04, me rrymë Nxemëse kalorifer nga brendi Becker FH04, me rrymë. Fuqia: 2000 wat Ventilatorë Rregullim nxehtësie 1/2/3  

Nxemëse kalorifer Becker FH05, me rrymë

17.00
Nxemëse kalorifer nga brendi Becker FH05, me rrymë. Fuqia: 2000 wat. Ventilatorë. Rregullues nxehtësie 1/2/3.

Nxemëse kalorifer Becker FH06, me rrymë

12.00
Nxemëse kalorifer nga brendi Becker FH06, me rrymë. Fuqia: 200 wat Ventilatorë Rregullues nxehtësie 1/2/3