ORDER TRACKING

Që të ndiqni porosinë tuaj, ju lutemi, jepni te kutiza më poshtë ID-në e Porosisë tuaj dhe shtypni butonin “Ndiqe”. Kjo ju është dhënë te fatura juaj dhe te email-i i ripohimit që duhet të keni marrë.

Get answers to all your questions you might have.

We will answer any questions you may have about our online sales right here.

Monday to Friday from 07:00 to 22:00 UTC +0

SEND US A MESSAGE

  CONTACT INFORMATION

  M9  Peje – Prishtine
  Prishtine ,  10000
  Republic of Kosovo

  +38349938948
  +38343500700

  Do you have questions about how we can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.